Santiago De Compostela Tur

Santiago De Compostela Tur

Santiago De Compostela Tur – Acasă / Inspirație / Destinații / Santiago de Compostela – 10 experiențe în orașul istoric Camino în 2023

Ultima oprire și vârf al Camino este orașul istoric Santiago de Compostela. Acest oraș oferă multe atracții și experiențe culturale. Am adunat primele 10 lucruri pe care ar trebui să le vezi în orașul spaniol.

Santiago De Compostela Tur

Catedrala Santiago de Compostella este mândria orașului și, din punct de vedere istoric, este punctul în care pelerinii care merg pe Camino își încheie călătoria. Ar fi și aici, în catedrală, unde ar fi îngropat îngerul păzitor Iacov.

Circuit Marele Tur Al Portugaliei Si Santiago De Compostela

În piața din față se află o statuie mare, pictată, unde pelerinii se roagă după o plimbare lungă. Catedrala este situată în centrul orașului, așa că poate fi văzută de pe majoritatea străzilor și aleilor orașului. Asigurați-vă că verificați orele de deschidere înainte de a vă planifica vizita.

Există pelerinaje zilnice în care puteți experimenta tămâia aruncată în catedrală. Aceasta este cea mai mare tămâie din lume și este nevoie de opt oameni pentru a o arunca.

Vă recomandăm să plănuiți să încheiați turul camino, astfel încât să puteți admira cât mai mult posibil din catedrala istorică. În catedrală există liturghii de pelerini la următoarele ore:

Santiago de Compostela este un oraș vechi și frumos, cu o istorie bogată. Au decis să păstreze adevăratul oraș vechi, care era împărțit în două cartiere. Unul este Old Town Zona Vella, celălalt este New Town Zona Nova.

Pilegrimsveien Til Santiago De Compostela

Cartierul vechi are clădiri vechi și istorice, piețe, biserici și cele mai vechi clădiri din Spania. Partea mai nouă a orașului, cu complexe de locuințe mai moderne, parcări, centre comerciale și restaurante. În acest fel, puteți combina călătoria în oraș cu experiența de perspectivă istorică și de cumpărături.

Parcul Alameda, cunoscut și ca oaza verde a orașului, este spațiul verde simbolic al orașului. Aici puteți savura prânzul, cafeaua sau orice doriți pe bulevardele istorice, peluzele și sistemele de poteci ale parcurilor, înconjurate de statui istorice. Parcul este vizitat de turiști și localnici.

În parc există o statuie în memoria a două surori, „As Marias”, despre care se spune că se plimbă prin parc în fiecare zi la ora 14.00.

San Martino Pinario este o mănăstire construită în secolul al IX-lea, cu 20.000 de metri pătrați este a doua cea mai mare mănăstire din Spania. Uriașa și frumoasă mănăstire are multe lucruri diferite pe care le puteți experimenta până astăzi. Puteți petrece și noaptea acolo, pentru că aici este un hotel. Manastirea are si un muzeu si o biserica cu multe opere de arta frumoase si istorice.

Santiago De Compostela Full Day Tour From Porto

Clădirile sunt caracterizate de o temă romantică și arhitecturală, făcând orașul o destinație populară pentru excursii.

Deoarece de-a lungul istoriei orașul a fost destinația finală a multor pelerini obosiți și înfometați, această clădire este un refugiu. Acest hostel a găzduit mulți călători în secolul al XV-lea, dar acum a fost restaurat ca un hotel de 5 stele, păstrând fațada originală a clădirii.

Acest hotel merită cu siguranță vizitat dacă petreci noaptea în oraș și vrei să experimentezi mai multă istorie în timpul șederii tale.

Situat în Mănăstirea San Domingo de Bonaval, acest muzeu prezintă o colecție mare de articole din cultura populară Galițiană. Articolele expuse includ pescuitul, agricultura, creșterea animalelor, comerțul, costumele, instrumentele muzicale și multe alte artefacte istorice.

Santiago De Compostela På 1 Dag: Alt Du Behøver At Vide

O altă atracție populară în muzeu este scara în serpentină care leagă diferitele etaje. Pe lângă muzeu, puteți vizita și biserica mănăstirii, care este uneori folosită pentru expoziții. Biserica este importantă din punct de vedere istoric, în sensul că acolo sunt îngropate personalități celebre ale culturii galice.

Dacă doriți să explorați străzile mici din jurul catedralei, Casco Historico este locul potrivit. Aici veți găsi multe piețe ascunse, cum ar fi Plaza de Cervantes, cu statui frumoase și fântâni frumoase. Acest cartier este plin de activitate și, pe măsură ce te plimbi pe străzile vechi, s-ar putea să te trezești într-o piață sau o paradă. Există, de asemenea, multe cafenele și restaurante unde vă puteți bucura de tapas spaniole și de atmosfera orașului.

Dacă vizitați Catedrala Santiago de Compostela în jurul prânzului, are loc o liturghie de pelerinaj și veți avea norocul să găsiți faimosul Botafumeiro, o tămâie care cântărește 80 de kilograme și are 1,6 metri înălțime. a stropit tămâie peste tot catedrala. Aceasta este cea mai mare tămâie din lume și este nevoie de opt oameni pentru a o arunca. Este un act plăcut mulțimii și o priveliște impresionantă atunci când este aruncat.

Înainte de a intra în celebra catedrală a orașului, merită să petreceți ceva timp în frumoasa Plaza del Obradoiro. În această piață, care este piața principală a orașului vechi, în fața catedralei, vă puteți bucura de o priveliște uluitoare asupra catedralei. Piața este înconjurată de clădiri istorice, dintre care unele au fost folosite cândva ca spitale de pelerini. Astăzi există multe lucruri diferite în diferite clădiri care găzduiesc și Universitatea din Santiago de Compostela – ce mediu minunat pentru studenții universitari. De aceea veți găsi mulți oameni diferiți în piață, de la turiști la localnici.

Caminho De Santiago: A Maior Rota De Peregrinação Da Europa

O excursie în sud include adesea o vizită la piețele exotice. Poate fi găsit și în Santiago, care este garantat să ofere experiențe de neuitat. Atmosfera unei piețe spaniole poate fi ceva cu totul special, iar vânzătorii de la tarabe te fac să te simți ca și cum ai păși direct în viața de zi cu zi din Spania. Santiago oferă multe piețe de diferite dimensiuni și tipuri, așa că există multe oportunități de a vizita una dintre piețele orașului.

Santiago de Compostela este punctul final al drumului. Orașul este cunoscut pentru catedrala sa, dar oferă și muzee, locuri unde se poate mânca și un oraș vechi frumos.

Catedrala istorică este situată în centrul orașului Santiago de Compostela. Catedrala este mândria orașului și poate fi văzută din cele mai multe părți ale orașului.

Catedrala din Santiago de Compostela oferă multe experiențe istorice care merită văzute și încercate. În plus, orașul oferă parcuri, muzee, piețe, hoteluri și multe altele de experimentat.

Fottur Langs Camino De Santiago

Muntele Kilimanjaro – Cum să urcați pe cel mai înalt munte din Africa în 2023 4 aprilie 2022 Muntele Kilimanjaro, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, este situat în Tanzania, în Africa de Est și…

Călătorie în Singapore – sfaturi și informații 1 octombrie 2020. Singapore este o țară, oraș și insulă în același timp, dar…

Călătorind în Europa: 6 moduri ieftine de a călători în jurul datei de 29 august 2018 Călătorind în Europa poate fi foarte costisitor. Vizavi de…

Scoția – inspirație pentru experiențe naturale frumoase și cultura britanică 4 aprilie 2022 Scoția este o destinație populară pentru turiști și exploratori pentru cultura sa scoțiană și…

En Flyktig Frihet. Veien Til Santiago De Compostela

Camping în Danemarca: un ghid pentru camping gratuit în 2023 11 ianuarie 2021 Noile modificări aduse legislației daneze înseamnă că acum este posibil să…

Vacanță în Danemarca: Top 10 lucruri de făcut 26 aprilie 2020 Din cauza condițiilor excepționale actuale, există mai multe închirieri de vacanță în Danemarca decât în ​​… El epicentro turístico y cultural de Galicia se află în capitala lor. Toate „caminos” duc la Santiago de Compostela, ceea ce o face cea mai populară destinație a comunității autonome pe tot parcursul anului (în special Xacobeo anul acesta). Santiago este o destinație versatilă, abundentă și diversă, care depășește obiectivele turistice tipice precum catedrala sau împrejurimile sale. Es un destino que se poate (y se trebuie) să vă bucurați de cinci sensuri. Cum? Aici explicăm:

Există ceva care rezultă evident și es que Santiago entra por los ojos. Orașul Compostela prezintă o expoziție de arhitectură care este impresionantă în ciuda dimensiunii sale „mice” de 220 de kilometri pătrați. Sin embargo, en cada esquina y recoveco de la ciudad se encuentra algo digno de admirar, ya sea en la imposing catedral o en las callejuelas de su Casco Histórico (Declarat Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO la sfârșitul anului 1985).

La Catedral de Santiago este icoana orașului, por lo que es imperative visitarla, aunque no seamos peregrinos. În exterior, prezintă diferite fațade ale clădirii emblematice cu artă, istorie și cultură, îmbinând stilurile baroc, renascentist și roman. La más cunoscută este la del Obradoiro, care se poate vedea în plaza del mismo nombre, în care se impune sus torres de las campanas și la carraca, care dă loc unei imagini cunoscute în el mundo întreg.

Santiago De Compostela

Odată înăuntru, este imposibil să-ți iei ochii de la mănăstire, bolți, comoară, figura care îl înfățișează pe însuși apostolul Santiago sau una dintre cele mai cunoscute lucrări ale sale: Porticul Gloriei, opera și moștenirea extraordinarului Mestre. Matei. Si tenemos algo de suerte (debem vizita la catedrala un día señalado) putem vedea și la Botafumeiro în acțiune, alt element iconic al catedralei, care se folosește anterior pentru parfumarea locului.

Ya en los propios tejados del temple, este posibil să observați marea afișare a clădirilor religioase și civile care sunt integrante și formează orașul

Il camino santiago de compostela, santiago de compostela pilgrimage, catedrala din santiago de compostela, drumul lui santiago de compostela, santiago de compostela harta, santiago de compostela pelerinaj, pelerinaj la santiago de compostela, drumul santiago de compostela, santiago de compostela spania, catedrala santiago de compostela, hotels santiago de compostela, santiago de compostela walk

Originally posted 2022-12-23 22:43:41.