Marele Tur Al Indochinei

Marele Tur Al Indochinei

Marele Tur Al Indochinei – Schimba navigare MENU Transfer aeroport Otopeni (acum) Vacanta (acum) Bulgaria (acum) Exotice (acum) Transport autocar in Europa (acum) Contact 0372 733969 comenzi@ EUR EUR Euro RON Romania Lei Romania Romania English

Agenția vă oferă un circuit în Indochina. Veți vizita Vietnam, Cambodgia, Laos și Thailanda, patru țări exotice cu temple și jungle și plaje frumoase, dar încă neatinse de turismul de masă, și…

Marele Tur Al Indochinei

Tur: Veți face un tur al orașului Saigon, cunoscut și sub numele de Ho Chi Minh. Veți vizita cele mai importante obiective ale metropolei vietnameze: vechea clădire Poștă Saigon construită în stil imperiu; Catedrala Notre-Dame, din cărămizi roșii; Jalan Dong Khoi (fostă Rue Catinat) și Opera; Sala Reuniunilor, fostul Palat Prezidențial, o clădire cu un rol important în istoria țării noastre; pe 30 aprilie 1975, când Saigon a capitulat, tancurile de război nord-vietnameze s-au îndreptat spre această clădire impunătoare.

Mai Mulţi Români Acuză Că Au Fost Abandonaţi în Cambogia De Agenţia De Turism, în Plină Pandemie De Covid 19: „ne Am Organizat Pe Cont Propriu“

Vizită (Opțional): Celebrele tuneluri Cu Chi au fost construite de vietnamezi în timpul războiului. Secțiunile Ben Dinh și Ben Duoc pot fi vizitate. Pot fi văzute pasaje secrete, bucătării și săli de conferințe subterane. Cei care doresc să se bucure din plin de această aventură pot explora și tunelul situat la nivelul inferior. Dacă preferați să rămâneți la suprafață, puteți admira zona excavată de sus. Ghidul vă va avertiza cu privire la nivelul de dificultate al fiecărui tunel înainte de a intra în el.

Excursie: Veți face o croazieră pe Canalul râului Mekong. Vei trece pe lângă fabricile locale care produc pastă de orez, popsicle de orez și prăjituri cu cocos și vei putea gusta din aceste produse tradiționale. Veți găsi peisaje frumoase în zonă și veți putea vedea stilul de viață al localnicilor din Delta Mekong.

Vizită: Veți face un tur al orașului Hanoi unde veți vizita cele mai importante atracții turistice ale capitalei Vietnamului: Piața Ba Dinh, Mausoleul Ho Chi Minh, Templul Literaturii, veți trece pe lângă Lacul Hoan Kiem. . plimbați până la Cartierul Vechi unde se află Catedrala Sf. Iosif și veți putea admira apusul de pe Podul Long Bien.

Vizită: Veți vizita Palatul Regal din Phnom Penh unde veți admira două pagode magnifice: Pagoda de Argint – cel mai important templu budist al capitalei și templul oficial al Regelui și Wat Prakeo (Templul Buddha de Smarald). Urcând treptele interioare de marmură ale acestei pagode, vei observa statuia lui Buddha de Smarald.

Români Abandonați în Cambogia, Din Cauza Pandemiei. Cum A Reacționat Firma De Turism

Vizită: Veți vizita Muzeul Național, construit în stil tradițional Khmer, care adăpostește o colecție faimoasă de artefacte artistice, arheologice și religioase aparținând culturii Khmer, datând din secolele IV-XIII.

Vizită: Veți vizita templul hindus Wat Phnom, cea mai veche clădire din oraș, construită în 1373 pe un deal artificial care a dat numele orașului, în mijlocul unui mic parc situat pe strada Sisowath.

Vizită: te vei adânci în istoria Cambodgiei vizitând Muzeul Genocidului, găzduit într-o fostă școală controlată de Khmerii Roșii, care a fost folosită ca închisoare și centru de tortură.

Vizită: Veți vizita unul dintre cele mai mari temple din lume, magnificul Angkor Wat, considerat una dintre cele mai remarcabile realizări arhitecturale. Construit de Suryavarman II în secolul al XII-lea și situat în aceeași zonă cu Londra de astăzi, Angkor Wat a fost construit pe un model care simbolizează Muntele Meru, casa zeilor. Considerat o piesă a arhitecturii Khmer, acest templu Vishnu este de fapt un monument funerar regal, ceea ce explică expunerea la vest a templului. Peretele interior este acoperit cu basoreliefuri și statui care înfățișează scene din mitologia hindusă sau din războiul purtat de Suryawarman al II-lea în timpul domniei sale. Angkor Wat este cunoscut și pentru cele 2.000 de apsare (nimfe) dansante care decorează templul. Acum, imaginea templului apare pe steagul cambodgian, devenind simbolul național al poporului khmer. Cea mai mare parte a zonei vizibile este construită din blocuri de gresie, iar pereții exteriori și părțile structurale ascunse sunt acoperite cu laterită.

Vietnam Marele Circuit

Vizită: Veți vizita Templul Ta Prohm, construit la mijlocul secolului al XII-lea de regele Jayavarman VIII în onoarea mamei sale. Ta Prohm este unic în felul său, deoarece a fost lăsat în mare parte așa cum a fost găsit, acoperit cu rădăcini de pădure și smochin, cu multe părți rupte, făcându-l unul dintre cele mai mistice și memorabile temple din Angkor. Imaginea templului a făcut înconjurul lumii pe cărți poștale și poate fi recunoscută în unele scene din filmul Tomb Raider cu Angelina Jolie.

Vizită: Astăzi vei descoperi Marele Oraș Angkor Thom, ultima capitală a marelui Imperiu Khmer, care deține unele dintre cele mai faimoase monumente din Angkor. Vei intra în oraș prin Poarta de Sud, o poartă impresionantă de piatră cu statui care înfățișează elefanți și patru uriași. Pe fiecare parte este un șir de 54 de zei sau demoni, ținând în mână șarpele sacru Naga.

Vizită: Veți vizita templul Bayon, situat chiar în centrul orașului. Unicitatea acestui monument este dată de prezența a 54 de turnuri reprezentând cele 54 de provincii ale puternicului Imperiu Khmer; fiecare turn are 4 fatade. Vă veți continua vizita cu Terasa Elefantului și Terasa Regelui Iepure, ambele decorate cu reliefuri, care la rândul lor reprezintă atracții importante ale templului.

Mese (Opțional): Seara veți savura o cină tradițională la un restaurant local popular și veți participa la un spectacol susținut de dansatorii Apsara, unici pentru cultura khmeră.

Circuit Vietnam Cambodgia Laos Thailanda 24 Noiembrie 11 Decembrie 2023 (18 Zile/15 Nopti) • Holiday Tour Mures

Vizită: Astăzi vei vizita un sat plutitor de lângă Siem Reap. Veți fi transferat cu barca la Lacul Tonle Sap pentru o plimbare prin satul Kompong Phluk, unde veți observa viața de zi cu zi a comunității precum: spălatul rufelor, descărcarea plaselor de pescuit sau purtarea copiilor în barca familiei. Şcoală. Majoritatea caselor și clădirilor sunt construite pe piloni care variază de la 6 m până la 9 m pentru a se adapta la schimbarea nivelului apei între anotimp.

Transfer: La sosirea pe aeroportul Bangkok, veti fi transferat la hotelul unde veti fi cazat.

Vizită: În acest tur prin capitala Thailandei, veți vizita cele mai importante atracții turistice, cele mai sacre temple: Marele Palat, unul dintre cele mai frumoase exemple de moștenire antică, Templul lui Buddha de Smarald Wat Phra Kaew, Wat. Po – cel mai mare templu din Bangkok, cu un Buddha culcat colosal, precum și piața locală Tha Thien. De asemenea, veți face o plimbare tradițională cu barca pe râul Chao Phraya care trece prin Bangkok, oferindu-vă o nouă perspectivă asupra orașului.

Vizită: Situat pe malul de vest al râului Chao Phraya, templul are numeroase monumente funerare (chedi), dintre care cel mai important este altarul central (prang), înalt de 79 de metri, reprezentând Muntele Meru. Este decorat cu plăci ceramice și fulgi colorați de porțelan chinezesc, într-un amestec de stiluri arhitecturale khmer și thailandeze. Se mai numește și Templul Soarelui, deoarece cea mai frumoasă priveliște se vede din partea de est a râului, când răsare soarele.

Oferte Circuite Turistice 2023

Vizită: Palatul Regal este una dintre cele mai vizitate atracții turistice din oraș, un complex de temple, palate și clădiri oficiale. Marele Palat a fost casa regală până în 1925, iar de atunci palatul a fost folosit pentru evenimente și ceremonii oficiale. La Marele Palat, vei vizita Wat Phra Kaew, considerat cel mai sfânt templu din Thailanda, deoarece adăpostește celebra statuie a lui Buddha de Smarald, considerat patronul Thailandei. Această statuie are 66 cm înălțime și sculptată dintr-o singură piatră de jad (pentru Thais, Smarald înseamnă culoare verde intens, nu piatra în sine) și poate fi atinsă doar de regele sau prințul thailandez. Însuși regele schimbă mantaua din jurul statuii de trei ori pe an, într-o ceremonie foarte frumoasă, marcând schimbarea anotimpurilor (vara, iarna și anotimpul ploios). Tot aici veți vedea Chediul de Aur, Panteonul Regilor Chakri și Cele Opt Turnuri Colorate.

Tur: Vei vizita Parcul Istoric Ayutthaya unde vei gasi temple vechi, martori ai istoriei trecute, in principal din secolul al XIV-lea: Wat Yai Chaimongkol, Wat Phra Si Sanphet si Wat Mahatat. Ne vom plimba cu o sanie tradițională folosită pentru transportul orezului pentru a face o croazieră pe râul Chao Phraya, trecând prin orașul vechi Jakarta Ayutthaya; apoi turul a continuat prin vizitarea Palatului de Vară al Regelui Rama IV „Bang-Pa-In”, o clădire care se remarcă prin arhitectura sa care îmbină în mod unic stilurile gotice și chinezești și tradiționale thailandeze.

Tur: Veți face un tur de jumătate de zi în Luang Prabang, vizitând principalele puncte turistice.

Vizită: La Cascada Kuang Si, amatorii pot urca pe versantul cataractei sau pot face baie în apa turcoaz.

Austria Alpina & Bavaria

Vizită: Tururile orașului includ That Luang, o frumoasă stupă de aur care este un simbol al unității națiunii și un simbol al țării, Monumentul Patuxai, numit și Anousavari, adevăratul arc de triumf al orașului, construit recent în memoria soldați care au murit pe câmpul de luptă, dar și COPE, o organizație neguvernamentală care oferă sprijin victimelor minelor din Laos; Aici veți găsi mai multe informații despre istoria sa, precum și despre impactul războiului din Vietnam la nivel local.

Vizită: Wat Sisaket este cel mai vechi templu budist din Vientiane. Structura arhitecturală este asemănătoare templului

Marele tur al portugaliei, marele dictionar al bolilor si afectiunilor cauzele subtile ale imbolnavirii, marele dictionar al bolilor si afectiunilor, marele dictionar al bolilor pdf, turcia marele tur, marele dictionar al bolilor, marele dicționar al bolilor și afecțiunilor de jacques martel, marele dictionar al bolilor si afectiunilor jacques martel, marele atlas ilustrat al lumii, marele atlas al corpului uman, cartea marele dictionar al bolilor si afectiunilor, marele tur al turciei

Originally posted 2022-08-16 08:55:59.