Contracte Tractionisti Tur Retur

Contracte Tractionisti Tur Retur

Contracte Tractionisti Tur Retur – PAUL TRANS SRL, RO13451525, are placerea de a anunta intentia de a inchiria circuite dus-intors in Romania-Comunitatea Europeana-Romania model de ansambluri complete cu 40 tone MMTA, tip panza fara jaluzele, detinute de aceasta.

Pe scurt, planul PAUL TRANS este să-și asume coordonarea camioanelor contractate în regim dus-întors, garantând realizarea unui traseu anual minim de 120.000 km (30.000 km la trei luni) pe camion cu șofer.

Contracte Tractionisti Tur Retur

Proiectul pe care ni-l propunem este adaptat provocărilor pieței de transport din România, iar aici mă refer în mod specific la variația mărfurilor disponibile în funcție de direcție, dar mai ales la criza șoferilor pe care o traversează piața transporturilor.

Contracte Transport Comunitate 1,30€/km FĂrĂ TaxĂ De Dispecerat Arad • Olx.ro

Nu va oferim contract de munca in Comunitate (dar avem si aceasta posibilitate daca doriti) iar marea diferenta in raport cu ei este ca aducem soferii acasa mai devreme si in acelasi timp va garantam un numar de fiecare trei luni. kilometri. .

* Asigură un venit lunar garantat indiferent de perioada anului și variațiile în disponibilitatea mărfurilor conform adresei

Fiecare circuit va avea ca punct de plecare Romania si toata Romania ca punct final Circuitele vor avea structuri diferite in functie de nevoile de transport ale clientilor PAUL TRANS.

Durata unui circuit începe de la două săptămâni și poate merge până la 30-40 de zile, în funcție de posibilitățile tale, iar funcționarea acestuia va include trasee intracomunitare.

Pe O Piata Puternic Decapitalizata, Lichiditatile Fac Diferenta

Tractoarele trebuie să aibă o clasă minimă de emisii EURO V și o vârstă maximă de 5 ani.

Remorcile trebuie sa fie fara jaluzele, de tip Cortina, pe deplin practicabile atat lateral cat si sus.Pentru remorcile de tip MEGA este necesar un acoperis reglabil pana la 3,10 m.

Remorcile trebuie să fie echipate standard cu cel puțin 18 curele, 2 tiranți din aluminiu, colțuri și covorașe antiderapante.

Sistem de urmărire GPS online în timp real cu posibilitatea de a da acces la platforma GPS lui PAUL TRANS

Oferta De Lucru Pentru Subcontractori

Conducatorii auto nu trebuie sa aiba carnet de conducere si sa aiba minim 3 ani experienta in transport international Echipament de protectie obligatoriu (vesta reflectorizanta, bocanci, ochelari, casca) pentru locurile de incarcare/descarcare

Conform condițiilor tehnice menționate mai sus, mai jos veți găsi oferta noastră structurată în funcție de lungimea circuitelor și aptitudinile dumneavoastră:

Circuite de 15 zile: Preț net/km FULL-SPACE interior-exterior, toate incluse, toate taxele de circulație incluse = 0,83 euro/km + TVA

De menționat că tarifele propuse nu includ tarife speciale pentru accesul la tunel sau transportul cu feribotul.

Economia Sălăjeană Sub Lupă: Clio Group Zalău Urcă Standardul Activităților De Transport La Cote De Top

Contractul de colaborare se va incheia pe o perioada de un an dupa o perioada de proba de cel putin doua luni.

IMPORTANT: Camioanele vor circula tot anul, indiferent de sărbători sau sărbători (Săptămâna Paștelui, Crăciunul) Pentru situațiile în care camioanele au nevoie de o revizuire tehnică sau șoferii sunt în vacanță, acestea vor fi înlocuite cu altele pentru ca debitul să nu fie. suferi întreruperi. .

PAUL TRANS SRL se angajeaza sa parcurga o distanta totala pentru fiecare camion cu sofer de minim 30.000 km pe trimestru calendaristic. PT va garanta producerea acestor distanțe numai după încheierea perioadei de probă și va plăti, după caz, contravaloarea distanței neparcurse la același tarif convenit.

Calculul distanței pentru fiecare parte a circuitului se va face doar prin intermediul uneia dintre platformele Google Maps sau Map&Guide, chestiune care se va stabili în prealabil de comun acord.

Solutii Pentru Lantul De Aprovizionare

Fiecare parte a unui circuit este insotita de comanda de transport in baza acordului prealabil asupra distantei de parcurs.

După finalizarea fiecărei călătorii, obiecțiile privind distanța parcursă nu vor fi acceptate dacă abaterile de la ruta în tranzit nu au fost anunțate în prealabil și convenite cu PAUL TRANS.

Standard 45 de zile de la primirea documentelor, cu precizarea că plățile se fac numai în primele două săptămâni ale fiecărei luni calendaristice

Va putem oferi semiremorci daca nu aveti, dar si carduri diesel DKV si taxe rutiere.

Contracte Franța Germania Tur Retur Comunitate

ETICHETE: MUNCĂ SPRINTER, CAMION DE NAVIGAȚIE, VAN DE NAVIGAȚIE, TRANSPORT MARFĂ, TRANSPORT, EXPEDIERE TRANSPORT, COMPANIE DE TRANSPORT MARFĂ.

Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru a îmbunătăți navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului și a ajuta eforturile noastre de marketing. Citește mai mult Accept

Contracte colaborare tractionisti, contracte tractionisti amazon, contracte tractionisti germania, contracte tractionisti olanda, contracte tur retur, contracte tractionisti romania, contracte tractionisti, contracte tractionisti italia, contracte tractionisti intern romania, contracte tractionisti comunitate, contracte tractionisti spania, tractionisti tur retur

Originally posted 2022-09-24 00:57:33.